Nieuws - Onzichtbaar Donkerbroek: It giet oan!

De vakanties zijn bijna voorbij. Dit betekent dat ‘Onzichtbaar Donkerbroek !’ snel dichterbij komt want over een maand is het zover. Afgelopen maandag hebben we de koppen weer bij elkaar gestoken en de conclusie was dat we goed op koers liggen richting een geslaagde activiteit op 30 september. Het is nu zaak om meer bekendheid aan het programma te geven. De komende weken gaan we regelmatig berichten op de dorpssite plaatsen om dit te realiseren. 

Tocht langs historische plaatsen

Zoals eerder gemeld is de kern van ‘Onzichtbaar Donkerbroek !’ een tocht over ongeveer 20 km in en rond Donkerbroek langs historische plaatsen. Op een veertigtal plekken staan historische foto’s op spandoek met een toelichting. Zo krijgt de deelnemer een indruk hoe de locatie er vroeger uit heeft gezien. De komende weken zullen we enkele tipjes van de sluier oplichten wat u zoal kunt verwachten.

Ook vervoer voor minder valide mensen

De afgelopen maanden is er hard aan de foto’s gewerkt, maar inmiddels staat alles klaar om geplaatst te worden. De route is het meest geschikt om te fietsen, maar wandelen mag uiteraard ook al ben je dan wel even onderweg. Voor de wat minder valide mensen onder ons is er ook vervoer geregeld. Mocht u hiervan gebruik willen maken neem dan voor 20 september a.s. contact op met Marjan Teijema. Marjan is bereikbaar via marjanteijema@gmail.com of mobielnummer 06-40367004. 
Naast de tocht zal er bij de Schoolstraat en in de basisschool het Startblok ook nog van alles georganiseerd worden. Daarover informeren we u binnenkort verder.  

Wordt vervolgd…

Geplaatst op: 31 Augustus 2017

terug