Oudejaarsploeg De Nachtdravers (info)

De Nachtdravers zijn sinds 1968 de oudejaarsvereniging van Donkerbroek. Zij zijn ooit opgericht om het vandalisme tijdens de jaarwisseling in Donkerbroek tegen te gaan. Dit is uiteindelijk uitgegroeid tot een vereniging die zich met veel energie inzet voor het dorp.

Ze plaatsen ieder jaar in december een grote kerstboom in het dorp. Geven ieder jaar giften aan het dorp, de ouderen kunnen ieder jaar op oudejaarsdag ’s morgens bij de Nachtdravers koffiedrinken, geven de ouderen en zieken in ons dorp ieder jaar een presentje en/of een bos bloemen, wordt er ieder jaar op oudejaarsdag een kindermiddag georganiseerd en geven zij ieder jaar na de jaarwisseling een show op de brug. Deze dag wordt er altijd afgesloten met een feest voor het hele dorp in het dorpscafé. Al met al een actieve vereniging dus, die ieder jaar weer hoopt op een geslaagde oudejaarsdag- en nacht!

Wanneer?

Om alles goed voor te bereiden beginnen we in september met het jaarlijkse wokuitje. Hierna beginnen we met één keer in de twee weken te vergaderen, vanaf eind oktober vergaderen de Nachtdravers elke week.

Bestuursverdeling

  • Voorzitter: Sybrand Draaistra
  • Penningmeester: Ruben de Jong,
  • Notuliste: Marleen van de Belt
  • Leden: Auke-Jan vd Belt, Harold Vogelzang, Jildou Jongsma, Lisanne vd Ploeg, Maaike Hoekstra, Marissa vd Ploeg, Marleen vd Belt, Nico de Boer, Patrick ten Hoor, Ruben de Jong, Sietze de Boer, Sybrand Draaistra, Thymen Visser, Wieneke Wiering en William Tjoelker (totaal alle leden).

Contact

Sybrand Draaistra Herenweg 19, 8435WN Donkerbroek 06 - 29935204.

Volg "De Nachtdravers"  ook via Facebook!

terug