Nieuws - Musical Joazef: Auditie- en info avond

Hallo allemaal, in september willen we starten met een musical. Op 22 mei a.s. om 19.00 uur is er een informatie avond, maar tevens ook auditieavond voor de musical  “Joazef de Master Dreamer”. Het is een Friese musical waar we vooral veel mannen, en jonge jongens voor zoeken, maar uiteraard zijn ook vrouwen onmisbaar in dit verhaal.

Lijkt het je leuk om eens in een musical te spelen, als acteur, zanger of meedoen aan het koor, of meespelen in het combo, kom dan deze avond vrijblijvend naar Pro Rege achter de kerk in Donkerbroek, Herenweg  72. Als je graag solo wilt zingen en een rol wilt spelen, dan kun je iets instuderen en dit op deze avond ten gehore brengen.

Je kunt je van te voren ook opgeven via de mail of telefoon bij Anna-Gré Veldkamp: annagre@planet.nl  0516 577624 ook kun je hier met je vragen terecht. Maar je mag ook gewoon spontaan binnen lopen en kijken of het wat voor je is.

Wat gaan we deze avond doen?

We gaan deze avond  alvast een beetje sfeerproeven! Een avond met muziek, zang en toneel en voor wie zich opgegeven hebben, of alsnog willen, voor een rol of solozang is er deze avond de kans om je talent te laten zien en horen! Een echte auditie!

De hoofdrol voor deze musical is natuurlijk Joazef, maar er zijn nog vele anderen nodig. Wat te denken van zijn 11 broers…kooplui, Potifar, de Farao en ga maar door.... Verder zullen we deze avond wat vertellen over de planning voor het komende musicalseizoen. 

Wat wel al bekend is, is dat we de musical uitvoeren op 17,18,19 maart 2017. De avond begint om 19.00uur en zal plaatsvinden in Pro-Rege (gebouw achter de kerk, Herenweg Donkerbroek)

We hebben er zin in! Graag tot 22 mei!

Anneke Rekker,  Jitske Draaistra, Hillie Hof, Simon Friso
Hans Jonker, muzikaal leider
Anna-Gré Veldkamp, regisseuse 

Geplaatst op: 13 Mei 2016

terug