Een link of een eigen pagina op donkerbroek.nl?

Bedrijven, verenigingen en stichtingen uit Donkerbroek krijgen de gelegenheid zich te presenteren op de Dorpswebsite. Dit kan in de vorm van een eigen pagina, waarop u zich presenteert, inclusief contactgegevens en eventueel een foto. Of als u al zelf een eigen website heeft kan die worden gelinkt aan uw naam, zodat men u voortaan via donkerbroek.nl gemakkelijk kan vinden. Een link naar uw facebook- of twitteraccount is nu ook mogelijk.

In principe is dit alleen bedoeld voor bedrijven, verenigingen en stichtingen uit Donkerbroek, of uit de directe omgeving van Donkerbroek, die interessant zijn voor de inwoners van Donkerbroek.

Alleen bedrijven en/of commerciële instellingen betalen voor een pagina of een link. Op deze wijze sponsort u de dorpswebsite. Dit geld wordt gebruikt om de dorpswebsite in de lucht te houden. 

De  prijzen per 1 januari 2019 zijn:

  • € 45,00 (incl. BTW) voor een link vanaf de dorpswebsite naar uw eigen website, of facebook-account. 
  • € 45,00 (incl. BTW) voor een eigen pagina met omschrijving contactgegevens en foto's van uw bedrijf. Een eventuele extra link naar een facebook- of twitteraccount is gratis.

Naast de link naar uw eigen pagina of website wordt u ook random bovenin vermeld als sponsor op de startpagina. Door op de vermelding te klikken komt men rechtstreeks op uw website of (facebook)pagina.

Lees vooraf de Algemene Voorwaarden en neem voor aanmelding of meer informatie hierover contact op met de webmaster.

terug