Uitleg Website

Op deze pagina staan een aantal onderdelen / opties van de website uitgelegd. Mocht u nog iets missen, neem dan contact met ons op.

Help! Volgens mij werkt de website niet goed

De website is getest met de volgende browsers:

Javascript moet aanstaan, wanneer dit niet aanstaat werkt het menu niet correct.

Werken bij u de videofilmpjes niet goed? Dan heeft u waarschijnlijk Adobe Flash Player niet op uw computer geïnstalleerd. Deze is te downloaden op de site van Adobe. Tip: haal het vinkje weg bij de Yahoo toolbar. Dat scheelt weer onnodige reclame op uw computer.

Informatie bedrijven, stichtingen, verenigingen

Donkerbroek.nl probeert zoveel mogelijk informatie over bedrijven, stichtingen, verenigingen te verzamelen, deze kunt u bekijken op de pagina Informatie . Door bijvoorbeeld op de pagina Informatie bedrijven bij het filter "auto" in te tikken krijgt u alle autobedrijven. (Let op! Deze pagina's zijn nog niet volledig. Zie ook Eigen pagina of link)

Statistieken

Er worden ook Statistieken van Donkerbroek.nl bijgehouden, deze zijn te bekijken via de hyperlink "Stats" onderaan de pagina. Donkerbroek.nl heeft maandelijks meer dan 7000 bezoekers. Deze genereren samen meer dan 20.000 pageviews (aantal keer dat een pagina is bekeken).