Colofon

De inhoud van Donkerbroek.nl wordt verzorgd door een team van vrijwilligers.

Webmaster

Durk Poortinga zorgt dat de informatie goed op de website wordt geplaatst. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het XShost website beheer systeem van Schooldigitaal.nl.

Nieuws

Donkerbroek.nl probeert zo actueel mogelijk te zijn. Daarvoor zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met de Dorpskrant "Op 'e Hichte". Verder gaan we als vrijwilligers achter nieuwsfeiten aan en hopen dat we ook van dorpsgenoten tips krijgen voor nieuws-items, of complete nieuwsitems.
Is Donkerbroek elders in het nieuws (krant, internet) dan zullen we ook dat zoveel mogelijk vermelden. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat Donkerbroek.nl de Dorpskrant zal gaan vervangen. Integendeel: we zien de website als communicatiemiddel voor korte nieuws-items, terwijl de Dorpskrant kan/zal zorgen voor verdieping van het nieuws. Dat sluit niet uit dat er af en toe iets meer dan een kort verslag van een nieuwsfeit op de website te zien zal zijn.

Een link of eigen pagina op Donkerbroek.nl?

Klik hier voor meer informatie.

Techniek

De techniek, webhosting, webdesign en de levering van het beheersysteem worden verzorgd door Schooldigitaal (voorheen XShost), die daarvoor opdracht heeft gekregen van Dorpsbelang Donkerbroek

Contactadressen

  • Opgave nieuws-items: Klik hier
  • Opgave items voor de dorpsagenda: Klik hier
  • Aanmelding voor- of informatie over een eigen pagina/link op de Dorpswebsite: Klik hier
  • Foutje in de website gevonden? Klik hier