Glasvezel verenigingsactie

Wanneer Delta of Caiway uw aanmelding ontvangt via de verenigingslink van Dorpsbelang Donkerbroek of sv Donkerbroek ontvangt u €25,- korting en ontvangt de betreffende vereniging €50,- per aanmelding als tenminste het benodigde aantal aanmeldingen is behaald. Let op: Deze actie geldt alleen als u zich aanmeldt via één van de onderstaande oranje knoppen. 

Beide verenigingen hebben een doel aangedragen voor de aanmeldingspremie die ze via uw aanmelding ontvangen:

Dorpsbelang Donkerbroek: de inventaris van het nieuw te bouwen DoarpsSintrum
sv Donkerbroek: de verduurzaming van het sportterrein en sportkantine (o.a. zonnepanelen)

Kiest u voor Delta of Caiway, klik op één van de onderstaande oranje knoppen, u kunt uw aanmelding vervolgens compleet maken:

Waarom willen we eigenlijk glasvezel?

Bij glasvezel denken veel mensen aan snel internet. Klopt! Maar er is meer… Omdat glasvezel speciaal is aangelegd voor het gebruik van internet heeft het veel voordelen ten opzichte van DSL en kabelinternet. Ga maar na: DSL is oorspronkelijk aangelegd voor de telefonie. Het internet kwam later, en was een bijzaak. En kabel? Dat is aangelegd voor de TV.

Voordelen als we nu voor glasvezel kiezen:

  • Geen aansluitkosten
  • Klaar voor de toekomst (Snel en stabiel internet bij gebruik van meerdere apparaten tegelijk. Goed voor gamers, thuiswerkers en studerende kinderen, ouderen/zorg)
  • Gegarandeerde internetsnelheid voor zowel up als downloaden
  • In veel gevallen zijn uw kosten gelijk of minder maar krijgt u meer voor uw geld
  • Hoge internet snelheid die niet kan worden beïnvloed
  • Als we genoeg aanmeldingen hebben behaald, wordt er in de zomer al gestart met de aanleg naar de huizen en kunnen voor de winter de eerste aansluitingen al worden geactiveerd!

En…. wanneer u zich aanmeldt bij Delta of Caiway via één van de twee bovenstaande oranje knoppen ontvangt u zelf € 25,- en ontvangt Dorpsbelang Donkerbroek of sv Donkerbroek € 50,- per aanmelding als het benodigde aantal aanmeldingen zijn behaald! Hiermee kunnen zij weer mooie dingen realiseren voor Donkerbroek.

Wanneer gaat het door?

Als tenminste 25% van de adressen in de dorpskernen van Donkerbroek en Haule zich hebben aangemeld. Dit is dus onafhankelijk van de andere dorpen! Zie in de afbeelding hieronder hoe de clusters zijn samengesteld. De aanmeldingen van vorig jaar zijn nog steeds geldig, dus voor het cluster Donkerbroek en Haule zijn er nog minimaal 60 aanmeldingen nodig!

Sluit een abonnement af!

Delta Fiber Netwerk is slechts de leverancier van de kabel dus het enige wat u hoeft te doen is een contract af te sluiten met Caiway of Delta zoals u voorheen gewend was bij bijv. KPN of Ziggo. U kunt bij zowel Delta als Caiway gemakkelijk kiezen tussen een totaalpakket met internet, TV (met behoud van uw huidige zenderpakket) en optioneel telefonie, een pakket met alleen internet of kies voor een zakelijk pakket.

Heeft u vragen?

Download of bekijk hieronder onze meestgestelde vragen

FAQ Delta Fiber

Of neem gerust contact op met Dorpsbelang via dorpsbelang@donkerbroek.nl of sv Donkerbroek via omnisvdonkerbroek@gmail.com