Biljartclub 'Sin en Wille' (info)

In de periode van september tot mei speelt Biljartclub "Sin en Wille" op de vrijdagmiddag en -avond elk jaar haar competitie op recreatief niveau in het verenigingsgebouw "Pro Rege", Herenweg 72.

In Pro Rege staan twee verwarmde wedstrijdbiljarts van 1.15m bij 2.30m.

Doelstelling naast het beoefenen van de biljartsport is vooral ook gezelligheid en sportiviteit.

De middagploeg speelt vanaf 13.30 tot ca. 17.00 uur en de avondploeg vanaf 19.00 tot ca. 23.00 uur. Elk lid speelt telkens twee wedstrijden van 25 beurten per competitieronde. De gemiddelden per 25 beurten worden vastgesteld aan het begin van elk seizoen, en lopende het seizoen periodiek aangepast naar mate men presteert.

Potentiële nieuwe leden kunnen enkele weken "gratis proefdraaien" voordat ze hoeven te beslissen om lid te worden.

Toernooien

Elk jaar is er tussen Kerst en Nieuwjaar een Kersttoernooi. Een heel seizoen kent 30 speelronden. Aan het einde van elk seizoen (meestal in mei) is er een eindtoernooi: het Stap-es In Eindtoernooi, gesponsord door onze trouwe sponsor Eethuis Stap es In te Donkerbroek.

Onze vereniging telt momenteel 2 ploegen met in totaal 23 leden. De middagploeg (momenteel 10 leden) speelt haar wedstrijden op vrijdagmiddag. In de avonduren speelt de avondploeg (momenteel 13 leden) haar wedstrijden op de beide biljarts.

Voor zowel de middag- als avondploeg blijft de vereniging op zoek naar leden. Ook dames zijn welkom. Heb je wel eens gebiljart of ben je nog een beginner? Meld je aan bij één van onze bestuursleden om (verder) kennis te maken met deze boeiende sport. Er zijn wedstrijdkeu's aanwezig.

Bestuur

Voor (meer) informatie kunt u contact opnemen met één van onze bestuursleden:

  • Voorz. Jan Visser (491576)
  • Secr.: Gerrit Sleifer (423750)
  • Penn.: Durk Poortinga (0654320254)
  • Lid: Anne Visser (491632))
  • Lid: Herman Boerrigter (491260)

 

 

terug