Toanielselskip Spilersnocht (info)

Toanielselskip Spilersnocht is opgericht op 6 april 2002.De toneelvereniging als zodanig bestaat echter al sinds 1977. Spilersnocht is een toneelvereniging die bestaat uit 30 leden en 10 vrijwilligers. 

Jaarlijks verzorgen wij een toneelvoorstelling op het toneel van Restaurant Het Witte Huis of op locatie. Doorgaans vindt dit plaats in de wintermaanden. 

Maar ook zet Spilersnocht zich in voor andere projecten: in het verleden hebben spelers zich bijvoorbeeld uitgegeven als Lotus patiënten tijden EHBO- en brandweeroefeningen en werd er deelgenomen aan Eenakter festivals. Ook in de toekomst staat deze vereniging open voor (eenmalige) activiteiten.

Het spelen, regisseren, schminken, decor bouwen, PR, souffleren en bestuurlijke taken wordt door de leden en vrijwilligers verricht. We doen dit met enorm veel plezier en willen dat zo houden. We proberen onze kwaliteit steeds verder te ontwikkelen. Zo zijn wij zijn aangesloten bij het STAF; een organisatie die zich inzet voor het Friese amateurtoneel. Bij elke voorstelling is een commissie aanwezig die het getoonde beoordeelt.

Bestuur:

  • Voorzitter - Pyt Liemburg
  • Secretaris / PR - Mariska Dijkstra
  • Penningmeester: Wieger Visser
  • Lid: Esther Bergsma
  • Lid: Marjan Timmermans

Like ook de Facebookpagina van Toanielselskip Spilersnocht en blijf op de hoogte van alles wat gaande is!

Overige informatie:

Heeft u vragen of belangstelling bel of mail naar onderstaand nummer / adres.
U kunt ook een kijkje nemen op de website van de STAF, www.staf-fryslan.nl 

Contact:

Mariska Dijkstra
Oude Hof 2
8435 XR Donkerbroek
spilersnocht@hotmail.com

 

terug