Volksdansgroep D√Ľnsnocht (info)

In Donkerbroek is er een actieve volksdansgroep o.l.v. Joukje Walsma. Enthousiaste mensen uit Donkerbroek en Haule, die in een ontspannen sfeer dansen op muziek uit de gehele wereld. Ook iets voor u? Meer bewegen (is goed voor uw gezondheid), meer sociaal contact én gezelligheid. En dat alles zo dicht bij huis! Iedere week wordt er gedanst in het Dorpshuis "Oan 'e Feart" op internationale klanken: warmmakend en soms ook inspannend.

Voor wie?

Volksdansen is natuurlijk niet leeftijdsgebonden, maar we mikken met name op de leeftijdsgroep van 50 jaar en ouder. De laatste jaren is het aantal leden wat teruggelopen en is de gemiddelde leeftijd wat hoger geworden, dus we kunnen best wat nieuwe (en wat jongere) leden gebruiken.

Kom eens langs!

Nog nooit gedanst? Geen probleem, (bijna) iedereen kan het leren! In het dansprogramma wordt rekening gehouden met beginners. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kennis maken, ook als u "alleen" komt en vrijblijvend eens mee wil doen. Een keertje vrijblijvend proberen kost niets!

Wanneer is er "Werelddansen"?

Iedere dinsdagmorgen om 9.30 uur wordt er gestart in het Dorpshuis. Na ongeveer drie kwartier staat de koffie klaar en daarna gaan de voeten nog een keer van de vloer tot 11.00 uur. Het dansseizoen loopt van september tot mei. Genoeg tijd om het winterseizoen beweeglijk door te brengen en daarna te genieten van voorjaar en zomer. Wat kost het?

De contributie bedraagt € 3,- per keer, maar die is erg afhankelijk van het aantal leden. Hoe meer leden, hoe lager we de contributie kunnen houden. Ook een reden om de groep wat uit te breiden met nieuwe leden.

Meer informatie?

Bel gerust naar A. van Middelaar tel.: 0516-491493 of naar H. Siegersma tel.: 0516577268.

terug