Nieuws - Dorpsfeest 2023: Kindervoorstelling met Nico

Een lange rij stoet kinderen, volgens 1 van de juffen van begin tot eind 2 minuten, liep tegen half 11 naar de tent. Vrolijk en opgetogen stapten ze binnen, waar eerst een beker ranja werd gedronken. De kinderen van groep 1 tot en met 4 mochten plaatsnemen op de banken in de tent. Groep 5 tot en met 8 gingen naar buiten. Buiten stonden de tafels klaar vol met petjes en textielstiften. Alle kinderen mochten een pet versieren, wat de meest mooie creaties opleverde.

Maar binnen in de tent daar gebeurde het.... Nico met z'n kliko

Nico heeft geen huis. Dat is niet zielig, want hij is heel graag buiten. Heerlijk vindt 'ie dat! Eigenlijk is de natuur zijn huis..Met zijn grote mond, oneindig enthousiasme en veel humor, laat Nico je zijn huis zien terwijl de goocheltrucs je om de oren vliegen. Ondertussen legt hij je ook nog eens uit waarom je nooit, maar dan ook echt nooit een milkshakebeker op straat mag gooien! Niet achterom kijken… Niet met je ogen knipperen… Want als je iets mist, lig je ’s avonds in bed te balen als een stekker!

Nico boeide van begin tot eind, wat een meesterlijke trucs kwamen er voorbij! En wat een leuke interactie met het jonge publiek. De ooohhh's, aaaahh's en applauzen klonken veelvuldig. De kinderen en leerkrachten genoten zichtbaar en waren erg onder de indruk van deze geslaagde voorstelling.

Tussendoor was er nog een beker ranja en een oliebol voor iedereen. Wat een fijne ochtend was dit!

Tekst & foto's: Alida Oldersma

Een foto impressie....

Geplaatst op: 08 September 2023

terug