Nieuws - Sinterklaasfeest in Donkerbroek

Zaterdag 25 november 2023 gaat het toch gebeuren. Gaan wij er een fijne Sinterklaas dag in het dorp van maken. Het gaat dit jaar iets anders namelijk: Sinterklaas komt dit jaar al om 10:00 uur aan in Donkerbroek. Dit is voor iedereen toegankelijk bij het Pietenhuis. Graag niet eerder komen dan 9:30 uur. Van 10:30 -11:30 uur is er voor de kinderen tot en met groep 4 een Mini ontmoeting met Sinterklaas en zijn Pieten. Deze ochtend mag er een ouder/verzorger mee. Tegen betaling kunt u koffie/thee krijgen in het Pietenhuis.

Van 14:00- 15:30 uur is het feest voor de kinderen van groep 5 tot en met groep 8, Deze middag is zonder ouders! Het is de bedoeling dat u uw kind alleen komt brengen tot aan de aangegeven plek. Sinterklaas wordt helemaal blij en enthousiast als de kinderen iets willen laten zien, horen of net wat uw kind maar kan bedenken. Uw kind kan zich uit leven. Niets is gek en alleen maar leuk. In verband met de planning vernemen wij graag wat uw kind gaat doen en hoelang het ongeveer duurt. Bij een liedje/dansje graag het nummer aangeven, dan kan DJ Appie het van tevoren opzoeken.

Aanmelden om iets voor Sinterklaas te doen, kan tot uiterlijk donderdag 9 november 2023 via: Sinterklaascommissiedonkerbroek@hotmail.com. Daarna is het helaas echt niet meer mogelijk.

Geplaatst op: 09 Oktober 2023

terug