Nieuws - Odido wil nieuwe antenne in Donkerbroek

Wij zijn Odido (voorheen T-Mobile). Wij willen het mobiele netwerk in uw buurt verbeteren. Daarvoor is het nodig om in uw buurt een extra set antennes op te hangen. Om het signaal van en naar mobiele telefoons en andere mobiele apparaten van bewoners, bedrijven en hulpdiensten goed te kunnen ontvangen en verspreiden, is het noodzakelijk de antennes boven de omgeving uit te laten steken. Daarom willen wij een mast van bijna 40 meter hoog plaatsen, waarin we de antennes hoog kunnen ophangen. De locatie die wij voor de antennemast op het oog hebben, ligt op het terrein van de zoutopslag van de Provincie Fryslân, Fruitier de Talmaweg 12 te Donkerbroek.

U wordt hierbij uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst op dinsdag 12 december om 19.30uur in de kantine bij Sportpark Ontwijk aan de Vaart Westzijde 1 A Donkerbroek.

Tijdens de informatiebijeenkomst zijn ook medewerkers van het Antennebureau en de gemeente Ooststellingwerf aanwezig. Het Antennebureau is het voorlichtingsbureau van de Rijksoverheid over antennes voor mobiele communicatie. Wilt u nu al meer weten over de werking van antennes? Kijkt u dan eens op www.antennebureau.nl .

De informatiebijeenkomst is voor iedereen in en rondom Donkerbroek

Geplaatst op: 04 December 2023

terug