Nieuws - Zet vrijwilligers in het zonnetje

De VrijwilligersAwards komen er weer aan! 

Vrijwilligers zijn de onzichtbare helden van onze gemeenschap. Ze zetten zich belangeloos in en maken een groot verschil. Om hen te bedanken, reikt de gemeente op maandag 2 december de VrijwilligersAwards en Vrijwilligersprijs uit.

Er zijn twee verschillende onderdelen waar een organisatie, club of vereniging voor kan aanmelden; de VrijwilligersAwards voor de vrijwilligers en de Vrijwilligersprijs voor een organisatie, club of vereniging. Het verschil? Dat leggen we even uit!

 

VrijwilligersAwards: een blijk van waardering 

Organisaties kunnen hun vrijwilligers aanmelden voor de VrijwilligersAwards. Alle aangemelde vrijwilligers krijgen een waardering. Vergeet ook niet om ook jonge vrijwilligers aan te melden! Let op: vrijwilligers die vorig jaar al een waardering kregen, kunnen dit jaar niet opnieuw meedoen.

VrijwilligersPrijs: voor organisaties en verenigingen 

De Vrijwilligersprijs is voor organisaties en verenigingen die zich dit jaar op een speciale manier hebben ingezet. Een jury kiest drie winnaars die geldprijzen ontvangen van € 2.000,-, € 1.500,- of € 1.000,-. Wie vind jij dat de Vrijwilligersprijs verdient? Let op: organisaties of verenigingen die vorig jaar al een Vrijwilligersprijs hebben ontvangen, kunnen dit jaar niet opnieuw meedoen.

Hoe aanmelden? 

Meld jouw vrijwilligers of organisaties aan vóór 8 november via ditisooststellingwerf.nl/vrijwilligersawards. Alle vrijwilligers en organisaties krijgen een persoonlijke uitnodiging voor de uitreiking.

Vragen? 

Mail naar co@ooststellingwerf.nl (onder vermelding van VrijwilligersAwards) of bel 14 0516. Ook de Vrijwilligerscentrale is beschikbaar voor vragen via 06 - 21 82 91 74 of vrijwilligerscentrale@scala-welzijn.nl.

Geplaatst op: 10 Oktober 2024

terug