Nieuws - Dorpsbelang peilt woningbehoefte in Donkerbroek

Dorpsbelang Donkerbroek wil graag een duidelijk en geactualiseerd beeld hebben van de woningbehoefte in Donkerbroek. Niet alleen willen we weten of het nodig is om de komende jaren in Donkerbroek nieuwe woningen te realiseren, maar ook aan welk type woningen er behoefte is. Wilt u als oudere(n) kleiner wonen met alle voorzieningen beneden? Of wilt u als jongere(n) (evt. nog bij de ouders inwonend) graag een betaalbare huur of koopwoning? Vul dan z.s.m. de enquête in! 

Meerdere bewoners (per adres) kunnen de enquête invullen. Uw informatie gebruiken we in het overleg met de Gemeente Ooststellingwerf, de woningbouwcorporaties en particuliere partijen die initiatieven in Donkerbroek willen ontwikkelen. De enquête kan anoniem worden ingevuld maar vindt u het belangrijk dat wij met u contact opnemen als u uw wensen wilt toelichten, vermeldt dan uw naam en telefoonnummer. Het gaat om u, de jongeren, de ouderen, de leefbaarheid en daarmee om de toekomst van ons dorp. 

U kunt uw enquête inleveren van 29 maart 2016 tot en met 5 april 2016 bij de COOP en op woensdag 6 april 2016 in de hal van Pro Rege als u gaat stemmen over het associatieverdrag met de Oekraïne.

Bent u de enquête kwijt of heeft u te weinig aan 1 formulier? Dan kunt u hieronder de enquête downloaden (pdf), (dubbelzijdig) uitprinten....en natuurlijk invullen en inleveren bij één van bovengenoemde inleverpunten.

Enquête woningbehoefte Donkerbroek maart 2016

Geplaatst op: 02 April 2016

terug