Voorzieningen

Dorpshuis "Oan 'e Feart"

Algemeen

Dorpshuis Oan e FeartHet Dorpshuis ''Oan 'e Feart" bestaat sinds 1990. Nadat Jeugdsoos "De Trochsetters" werd opgeheven, is het gebouw aan de Fruitier de Talmaweg verbouwd tot dorpshuis. Het heeft 1 grote zaal voor groepen tot ongeveer 90 personen. Ook wordt de zaal gebruikt om te dansen. Op de 1e verdieping zijn 2 vergaderzalen. De voorste zaal is voor ca. 20 personen en tevens geschikt als handenarbeidlokaal. In de kleine vergaderzaal kunnen ongeveer 15 personen terecht. Het Dorpshuis werkt met vrijwilligers.

Activiteiten

U kunt in het Dorpshuis "Oan 'e Feart" terecht voor allerlei activiteiten zoals: vergaderingen, recepties, partijen, bingo, buurtfeesten, kaarten, koersbal, volksdansen, kinderdisco, etc. etc.

Verschillende verenigingen en clubs gebruiken het Dorpshuis als uitvalsbasis. Heeft u interesse in een van de activiteiten van de verenigingen of clubs, die in het Dorpshuis gehuisvest zijn, dan kunt u zich richten tot de contactpersoon van de betreffende vereniging of club. U vindt een overzicht van de verenigingen en clubs met bijbehorende contactpersoon op de dorpswebsite van Donkerbroek. In de dorpskrant "Op 'e Hichte", en ook op de dorpswebsite vindt u in de dorpsagenda een overzicht van activiteiten die gepland zijn in het Dorpshuis "Oan 'e Feart".

Contactpersoon

Wilt u zelf in het Dorpshuis iets organiseren dan kunt u contact opnemen met, de agendabeheerder, Jaap ten Hoor. Hij kan u informeren over de mogelijkheden en de beschikbaarheid van de zalen. Het telefoonnummer van Jaap ten Hoor is 49 199 6 (graag na 18.00 uur bellen) en van het Dorpshuis is 0516 49 18 89. Mailen kan ook: dorpshuis.donkerbroek@gmail.com

Ruimte huren

De huur van het Dorpshuis "Oan 'e Feart" bedraagt in de week € 17,50 per dagdeel. Zaterdag kost een dagdeel € 27,50. Op zondag is het dorpshuis gesloten.